cursussen

cursus fotografie, basis fotografie, workshop fotografie, cursus hulst, fotografie Hulst, leren fotograferen Hulst, cursus fotografie Hulst, gevorderden fotografie, les in fotografie, fotocamera, spiegelreflexcamera leren, cursussen Hulst, cursus Hulst

 

Dol op fotograferen? Ik ook! Met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht leer ik je graag meer over je camera & compositie. Tijdens de gezellige en leerzame lessen wisselen theorie en praktijk elkaar af. Je leert van mij, maar zeker ook van elkaar. Meerdere startdata per jaar. Schrijf je nu in!

 

Cursussen: Basis en Gevorderden.
Voor iedereen en alle camera’s
Prijzen zijn inclusief naslagwerk, koffie/thee & lekkers

 

1) Basiscursus fotografie

In 5 lessen van 2 uur leer je de betekenis van alle knopjes op je camera’s en instellingen in het menu. We gaan in op technieken als diafragma, sluitertijd en iso en er is veel ruimte voor praktijk! Met opdrachten als o.a. portretfotografie en nachtfotografie leer je naast techniek ook ‘kijken’ en mooie composities maken.

Wanneer: iedere 2 weken van 19.30 tot 21.30 uur

Komende data: De volgende cursus start in april 2018.

Kosten: €90,-

Inclusief: koffie/thee, map met achtergrondinformatie, naslagwerk en sheets

 

2) Cursus gevorderden

Heb je de basis te pakken en/of wil je blijven fotograferen? Dan is dit iets voor jou! In 5 lessen van 2 uur en 1 praktijkdag op een zaterdag, gaan we dieper in op technieken: fotograferen in de M-stand, wat is een grijskaart, hoe lees je je histogram, etc.. Met opdrachten als low-key, reclame-/productfotografie en een ochtend op pad met straatfotografie breng je het geleerde in praktijk.

Benodigdheden: digitale spiegelreflexcamera of camera waarbij je handmatig je instellingen kunt aanpassen

Wanneer: iedere 2 weken van 19.30 tot 21.30 uur. Data: najaar 2018, inclusief een excursie op een zaterdagochtend  met als thema straatfotografie.

Kosten: €95,-

Inclusief: koffie/thee, map met informatie/sheets, praktijkochtend/-middag (straatfotografie)

 

 

 

Wil je aanvullende informatie over 1 van de cursussen of heb je nog vragen neem dan contact met mij op.